Edukacije

Edukacije

Mentorstvo

Kroz video-mentorstvo imat ćete priliku učiti u privatnom ambijentu, jedan na jedan, pitati sve što vas zanima i dobiti konkretne savjete i smjernice. Ovaj način rada daje najbolje rezultate jer odmah primjenjujemo rješenja i komentiramo na čemu treba raditi.

Tečajevi

U tečajevima ću vam otkriti sve fore TikToka koje su mene dovele do 550.000 pratitelja. Kako se jasno profilirati, kako razviti ideje za videe i još mnogo cool stvari!

Radionice

Radionice imaju oblik grupnog video-poziva gdje ćemo istovremeno prolaziti kroz važne smjernice koje svaki TikToker treba znati. Na kraju radionice ostavljam vrijeme za pitanja i odgovore ukoliko vam je nešto ostalo nejasno.

Mentorstvo

Zašto je angažiranje mentora odličan potez za napredak na TikToku?

Koliko puta si sam sebi rekao „ma sutra ću raditi na svom TikToku“ i onda zapravo nikad nisi započeo? Možda nikad nisi našao vremena informirati se dovoljno o tome kako poboljšati svoj TikTok profil i isprobati različite pristupe? U ovom slučaju, mentor je tvoj prirodan sljedeći korak. Mentore danas imaju svi, od onih veoma uspješnih do onih koji tek započinju karijeru, jer uvijek postoji prostor za rast i napredovanje. Ja sam danas jedan od najiskusnijih TikTokera na Balkanu s više od pola milijuna pratitelja i moje iskustvo ću prenijeti na tebe kroz program mentorstva. Tijekom njega, steći ćeš prije svega upornost i strpljenje, koji su veoma važni jer se nijedan uspjeh ne događa preko noći. Da bi dalje napredovao, bit će ti potrebno iskočiti iz svojih trenutnih okvira i razmišljati outside the box kako bi postigao željeni cilj. Sada imaš pravu mogućnost za to jer je u našoj regiji TikTok i dalje nedovoljno istražena društvena mreža! Čim prije kreneš, veće su prilike za tvoj uspjeh!

Ako se pitaš što konkretno dobivaš kroz mentorstvo, odgovor je – mnogo toga!

• Naučit ćeš vas kako da pravilno kadriraš videe
• Poboljšaćeš svoje sposobnosti montiranja snimki, jer dobar klip zapravo nastaje u montaži
• Upoznat ćeš se sa glavnim trendovima i najboljim načinom da ih obradiš na svom profilu
• Steći ćeš znanje o tome kako da napraviš lični brend
• Naučit ćeš kako da ostvariš suradnju sa različitim kompanijama
• Sa mnom ćeš proći kroz praktične zadatke i stečeno znanje odmah primjeniti
• I još brdo fora stvari!

Ono što je najvažnije je da ćeš sve navedeno moći učiniti u vrijeme koje tebi odgovara jer se mentorstvo odvija preko video-poziva. Samo prethodno rezerviraj termin putem moje web stranice i ostalo prepusti meni!

Preskoči izgovore ovog puta i napravi taj korak naprijed u svojoj TikTok karijeri. Rezerviraj mentorstvo danas, ukrcaj se na TikTok vlak prije ostalih, i povećaj broj pratitelja i atraktivnost svog profila!

Tečajevi i radionice

Upiši se na moj popis i budi

prvi koji će saznati za novu

edukaciju koju pripremam o TikToku

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

E-book Title