FAQ

FAQ

Kakva kompanija može biti na TikToku?

Svaka kompanija čiji je brend autentičan i koja se ne boji upravo to pokazati na potpuno iskren način i bez filtera je kompanija koja će imati rezultate na TikToku. Ako nemate proizvod i uslugu za snimanje sadržaja, imate zaposlenike, a ako nemate zaposlenike, imate sigurno dobre priče o vašem poslovanju, ako nemate priče, vjerujem da imate neka vrijedna saznanja iz svoje industrije o kojima možete educirati. Mogućnosti je bezbroj.

Koliko često trebamo objavljivati na TikToku?

Ovisno o društvenoj mreži, postoje razni ljudi koji nam preporučuju koliko postova treba objavljivati dnevno. Kreator sam na društvenim mrežama nešto više od dvije godine, isprobao sam puno različitih metoda i moj zaključak je da treba objavljivati maksimalan broj objava do kojeg se može zadržati kvaliteta objave. Kvaliteta je teška tema jer je ne određujemo mi, već publika. Ali, možemo se složiti da se točno osjeti kada je neka objava forsirana, a kada je kreirana srcem. Na kraju dana, važno je da sami sebi ne stvaramo pritisak, već da dugoročno gradimo svoju priču. Samo imajte na umu da što više ulažete, veće ćete plodove ubirati.

Kako izgleda suradnja kod vođenja TikTok profila?

Vođenje profila radim po sistemu „ključ u ruke“. To znači da nakon izrade kreativnog koncepta i odobrenja strategije, krećem u izradu scenarija i produkciju videa. Ovisno o vrsti strategije, uključujem i mrežu TikTokera koju vodim. Materijal šaljem na odobrenje prije svake objave i pazim da se redovito objavljuje sadržaj koji je u trendu, koji potiče engagement i ostvaruje rezultate koje smo zadali.

Jesu li na TikToku samo djeca?

Na TikToku već odavno nisu samo djeca. Za vrijeme korone i lockdowna se dogodila najveća promjena u demografiji TikToka. Danas su na TikToku podjednako zastupljene sve dobne skupine.

Kako uspijevaš voditi više poslovnih TikTok profila?

Okupio sam zajednicu probranih i family-friendly TikTokera kako bih, ne samo osigurao kvalitetne rezultate kompanijama kroz raznovrstan i kreativan sadržaj, nego i omogućio zajednici TikTokera da sudjeluje u poslovnim suradnjama i da svoj doprinos kvalitetnom i pozitivnom sadržaju na TikToku.

Je li potrebno otvaranje vlastitog TikTok profila ili kompanija može na drugi način biti prisutna na TikToku?

Postoji mogućnost otvaranja vlastitog profila, što je dugoročno bolja opcija. Međutim za potrebe promocije nekog proizvoda ili usluge, može se pristupiti TikToku kroz suradnju s kreatorima i objavljivanjem na njihovim profilima. To je može biti i dobar način za istraživanje TikToka za svoj brend i dobivanje brzog feedbacka.


Dogovorite konzultacije

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

E-book Title