Dario Marčac

O Meni

Ja sam Dario Marčac i gradim uspješne profile brendovima na TikToku, educiram i savjetujem kompanije koje su već na ovoj mreži kako da postignu što bolji brand awareness i vidljivost uz novi marketinški alat.

Kada sam prije dvije godine došao na TikTok odlučio sam posvetiti svoje vrijeme i znanje kako bih stekao iskustvo na mreži o kojoj sam jedino znao da cijeni autentičnost. Brzo sam shvatio da je TikTok sjajan alat za marketing koji donosi rezultate uz dobru analizu, strategiju, iskrenost ali i neizostavnu zabavu.

Od tada sam kreirao 5000 videa na svom profilu i profilima različitih kompanija, osnovao sam mrežu TikTokera koja okuplja najutjecajnije TikTokere u regiji i time olakšao pronalazak dobrih suradnji kako kompanijama tako i TikTokerima. Održao sam predavanja na mnogobrojnim konferencijama i panelima, i tako dobio priliku da na Weekend Media Festivalu 2021. budem najmlađi predavač sa temom „TikTok u poslovne svrhe“. Sve to povjerenje izgradio sam zahvaljujući online zajednici s preko 500.000 pratitelja na TikToku.

Zajedno možemo napraviti iskorak s vašom kompanijom na najbrže rastućoj mreži, bilo da se radi o jednokratnoj kampanji, dugotrajnoj suradnji vođenja TikTok profila ili edukaciji i konzultaciji.

Jeste li spremni za nove mogućnosti koje vam pruža TikTok?