O DARIU 

Bok!

Ja sam Dario Marčac

i pomažem brendovima i kreatorima da izgrade uspješne profile na TikToku. Na svom TikTok profilu imam preko 500.000 pratitelja, a moji klijenti su ostvarili preko 120 milijuna pregleda.

Ljudima sam najbolje poznat kao TikTok kreator, ali vjerujem da postoji još ponešto stvari koje nisi znao o meni :)

Što još želim podijeliti s tobom?

Završio sam dvije srednje škole: strojarstvo i glazbenu. Sviram klavir (da, znam odsvirati “River flows in you” i da, također znam odsvirati “Hercegovka iz Mostara”).

Studirao sam na strojarstvu. Vrijeme studiranja bilo mi je super jer sam se okružio zanimljivim ljudima, počeo više proučavati sebe i stvari koje me zanimaju, a najbolje od svega je što sam studirao u drugom gradu, tako da sam imao priliku naučiti se snalaziti bez roditelja.

Nakon studiranja, počeo sam se baviti prodajom, radilo se o softveru za digitalizaciju poslovanja poduzetnika. Tu sam naučio štošta o različitim vrstama poslovanja, dodatno se zainteresirao za poduzetništvo i baš kad sam mislio da ne može bolje, stigla je jedna aplikacija pod nazivom TikTok koja mi je na prvu bila bezveze (i na drugu).

Nisam imao mira, već sam počeo kopati po njoj i shvatio da je neistraženi rudnik zlata.

I eto, sad smo tu, pišem ovaj dio o sebi pretpostavljajući da je ovo fora napisani tekst, a ti vjerojatno čitaš i razmišljaš je li ovo prava osoba za mene. Odgovor možeš pronaći u ostatku teksta :)

Sad malo i o poslovnoj strani...

Osnivač sam Crew zajednice koja ukupno broji preko 8 milijuna pratitelja i predstavlja najveću zajednicu TikTok kreatora u regiji Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije i Austrije. 

TikTok kreatori unutar zajednice Crew su birani prema tri glavna kriterija: dobronamjeran sadržaj, snaga njihove zajednice i profesionalan pristup, kako bih osigurao kvalitetnu marketinšku platformu za brendove koji žele napraviti iskorak na TikTok i ostvariti odlične rezultate.

Osim na TikToku, redovito objavljujem sadržaj na LinkedInu, Instagramu, Facebooku i YouTubeu. Ukupno preko 850.000 pratitelja redovito prati moj sadržaj.

Ostvario sam suradnju s preko 70 brendova, kroz koje većini kompanija vodim njihove TikTok profile ili organiziram TikTok marketinške kampanje. Brendovima koji su prepoznali snagu najbrže rastuće TikTok platforme i koji žele samostalno stvarati sadržaj održavam edukacije, mentoring i radionice kako bi brže savladali potpuni drugačiji koncept stvaranja sadržaja u odnosu na Instagram i Facebook.

Osim toga, najmlađi sam kolumnist Jutarnjeg lista te redoviti gost brojnih konferencija i festivala gdje govorim o TikToku, Influencer marketingu, kreiranju sadržaja i društvenim mrežama. Sa samo 26 godina sam bio najmlađi predavač na Weekend Media Festivalu 2021. u Rovinju.

Mediji redovito prenose moj rad, a moj izazov #BookTok u kojem je sudjelovalo 16 školskih knjižničara iz cijele Hrvatske bio je popraćen u emisijama nacionalnih TV postaja, novinama i časopisima. 

Kao stručnjak za TikTok, pomažem brendovima da iskoriste potencijal ove platforme i postignu uspjeh.

Ovo su samo neki od klijenata s kojima sam ostvario uspješne suradnje

A ovdje možeš kliknuti i pregledati cijelu listu klijenata:

što drugi kažu o radu sa mnom

Dario, Dijana i ostatak tima su fantastični!
Od samog početka, uz sve izazove s kojima smo se susreli su se pokazali iznimno profesionalni i prijateljski nastrojeni, dostupni kada god ih trebamo i uvijek spremni pomoći! :) Uvažili su svaki naš komentar, bio pozitivan ili negativan i ponudili alternativu koja bi odgovarala svim stranama.
Zaista nam je jako drago surađivati s vama i jedva čekamo vidjeti buduće projekte i rezultate koje nam pomažete ostvariti!


WOLT

Imam čast napisati preporuku za Darija Marčaca. Bilo mi je zadovoljstvo upoznati Darija kao gosta predavača na programu, gdje je pokazao veliku stručnost i kompetenciju u području marketinga na društvenim mrežama, posebice na aktualnom kolegiju Marketing u hotelijerstvu.
S njim je lako raditi, kreativno razmišlja i učinkovito komunicira svoje ideje. Toplo preporučam Darija kao edukatora u vašem poslovanju. 


Vedran Zubović

Assistant at Faculty of Tourism and Hospitality Management Opatija

Izuzetan primjer mlade osobe koje razmišlja izvan okvira. Za svaku pohvalu i trebam istaknuti profesionalnost koja je na nivou. S Darijem sam surađivao poslovno za potrebe jednog od svojih klijenata, ali i kroz akademsku zajednicu gdje mi je Dario bio gost predavač na mom kolegiju ‘Content marketing i online PR’ na Poslovnom veleučilištu Zagreb. Zadovoljstvo je bilo surađivati.


HRVOJE RATKIĆ

Co-founder/Senior PR consultant at PR 365 komunikacije

Spremni?

DOGOVORITE KONZULTACIJE

Loading