"OSVOJI TIKTOK" 

Kroz ovu edukaciju ćeš najbrže naučiti kako organski izgraditi autentičan brend i zajednicu vjernih pratitelja na TikToku

(i zašto iste te strategije i dalje primjenjujem u svakodnevnoj suradnji s više od 100 kreatora i 70 brendova)

ZA POJEDINCE KREATORE

koji žele ubrzati rast svog brenda i povećati broj kvalitetnih pratitelja kroz aktualne TikTok strategije kako bi monetizirali svoj TikTok profil.

ZA TVRTKE BRENDOVE

koje žele koristiti TikTok za širenje svijesti o svom brendu, te proširiti, pomladiti svoju publiku i stvoriti zajednicu vjernih kupaca.

Pokazat ću ti i kako TikTok može u 2023. godini postati tvoj najjači društveni kanal, čak i ako misliš da si zakasnio i da nema smisla krenuti.

Čak i ako si povjerovao u popularne mitove o TikToku koji kolaju već dugo vremena. Kroz snimljenih preko 5.000 videa testirao sam sve mitove i dokazao da nisu točni. Ovo su neki od njih:

"Mislim da moja publika nije na TikToku."

Ako si mislio da su na TikToku samo klinci, ili da nije tvoja ciljana skupina, iznenadit ćeš se. Na TikToku su sada svi - od unuka do bake i djedova! U počecima je TikTok imao većinski mlađu publiku.


Danas? 

-25% korisnika u dobnoj skupini od 10 do 19 godina,

- 22% od 20 do 29 godina,

- 22% od 30 do 39 godina,

- 20% u skupini od 40 do 49 godina,

- 11% u skupini od 50+ godina.

"Moram se glupirati u videima da bih bio uspješan."

Svakodnevno surađujem sa brendovima iz različitih niša, čak i iz financija, osiguranja, putovanja, sporta… Svi oni rade uspješne kampanje i privlače ciljanu publiku - bez minute glupiranja.


Plesovi i lip syncovi su sadržaj po kojima je TikTok postao poznat u 2018. godini. Obzirom da je TikTok s vremenom sazrio, na platformi podjednako uspijeva i edukativan i motivirajući i inspirirajući, kao i zabavan sadržaj. 

"Od TikToka se ne može živjeti, TikTok ne prodaje." 

Kao i u svakom poslu, i ovdje treba biti ustrajan i dosljedan. Meni je trebalo dvije godine da mogu početi živjeti od TikToka - ali sam krenuo od nule i nisam imao od koga učiti. Isprobao sam na stotine opcija, radio razne greške, no u konačnici uspio.

Moje iskustvo mi je omogućilo da sad živim isključivo od TikToka. Želim to iskustvo podijeliti s tobom da možeš ubrzati svoj proces rasta i početi živjeti od TikToka ranije nego što si mislio da će ti trebati.

"Moram uložiti previše vremena za bilo kakve rezultate." 

Moja greška u početku je bila što sam krenuo s TikTokom bez ikakvog plana i strategije. Tu sam stekao puno iskustva, ali i izgubio puno vremena.

S druge strane, ako imaš konkretan cilj, strategiju i potrebno znanje, možeš uštedjeti na vremenu i ostvariti željene rezultate - što ću ti pokazati kroz jasan 30-dnevni plan kreiranja sadržaja koji sam pripremio kao dio edukacije.

A ako već aktivno koristiš TikTok, onda ćemo zajedno riješiti i neke od najčešćih izazova koji sprječavaju brendove i kreatore na putu do uspješnih TikTok profila:

 • "Nemam ideje što objavljivati na TikToku."
 • "Kreiram i objavljujem 5-10 videa dnevno, ali imam malo pregleda."
 • "Ne razumijem algoritam, ne znam zašto mi neki video prođe, a neki ne."
 • "Algoritam me ne voli, ne uspijevam doći do FYP (For You Page)."
 • "Broj pratitelja mi raste jako sporo i nemam dovoljno komentara."
 • "Rezultati na TikToku su mi jako dobri, ali ne uspijevam prebaciti publiku na druge društvene mreže ili web."
 • "Imam veliki broj pratitelja, ali ne uspijevam ostvariti suradnje s brendovima."

Ne čudi me da uz sve ove izazove neki ljudi na prvu zaključe da TikTok nije mreža za njih. Ali, rezultati koje kontinuirano postižem sa svojim klijentima pokazuju upravo suprotno.

Bok! Ja sam Dario Marčac...

Strojarstvo i glazba su oblikovali moju mladost. Nakon studija, krenuo sam u prodaju softvera za digitalizaciju poslovanja, gdje sam dobio prve uvide u svijet poduzetništva. Ali prava prekretnica došla je s TikTokom, platformom koja mi je na prvi pogled izgledala beznačajna, no brzo sam shvatio njen neistraženi potencijal.

Danas sam osnivač Crew zajednice, najveće skupine TikTok kreatora u regiji, s preko 8 milijuna pratitelja. Osim toga, moj sadržaj na različitim platformama redovito prati preko 850.000 ljudi. Ostvario sam suradnje s preko 70 brendova, vodim TikTok profile mnogih kompanija, organiziram kampanje i edukacije za brendove koji žele ovladati TikTokom.

Moja misija je pomagati brendovima da iskoriste potencijal TikToka i postignu uspjeh.

Klikni ovdje i pregledaj cijelu listu klijenata i uspješnih suradnji

 "OSVOJI TIKTOK" 

je najdetaljnija online edukacija na tržištu kroz koju ćeš:

 • Naučiti kako privući organsku publiku: Bez obzira na to kakav je tvoj brend, na TikToku postoji publika koja te želi pratiti
 • Kreirati profil koji će te (ili tvoj brend) prezentirati u najboljem svjetlu i privlačiti ciljane fanove
 • Stvoriti aktivnu zajednicu koja će rado komentirati i dijeliti tvoje objave, te pratiti na ostalim društvenim mrežama
 • Organizirati 30-dnevni plan sadržaja koji je u skladu s tvojim brendom (bez da moraš snimiti ijedan video u kojem plešeš ili se glupiraš, ako to ne želiš)
 • S lakoćom već danas početi snimati sadržaj koji inspirira, motivira, educira i zabavlja
 • Naučiti kako kroz jednostavno praćenje analitike možeš povećati broj pregleda i popularnost tvojih videa
 • i još mnogo toga...

Što je sve uključeno u edukaciju?

Video trening na edukativnoj platformi

Šest video modula (25 lekcija) koji će te voditi "korak po korak" kroz moje strategije. Cijela edukacija je smještena na intuitivnoj platformi, kojoj možeš pristupiti sa svih uređaja (laptop, tablet, mobitel).

25 VIDEO LEKCIJa

Praktični zadaci i vježbe

Dodatak video modulima su praktični zadaci i vježbe (PDF format). Kad imaš jasnu strategiju, bit će ti lakše kreirati sadržaj. Poanta cijele priče je da ti bude zabavan cijeli proces kreiranja uspješnog TikTok profila, a ujedno da ti ostaneš autentičan.

PRAKTIČNI ZADACI

30-dnevni plan i kalendar objave sadržaja

Većina kreatora krene u lov na brojke i pri tom nažalost izgube kompas za sadržaj. Organizirao sam prijedlog kalendara (jedan za brendove, a drugi za kreatore) kako bi ti bilo lakše pripremiti autentične teme i snimiti sve video materijale unaprijed.

30-dnevni kalendar

Bonus lekcije

Kao dio ove edukacije kreirao sam zasebnu bonus sekciju u sklopu koje ću snimati mini-treninge na zahtjev zajednice. Trenutno sadrži dvije važne lekcije: Kako pobjediti strah od kamere i bonus trening Kako ostvariti uspješne suradnje.  

BONUSI

Vodič za brendiranje na TikToku

U ovom bonus materijalu proći ćemo zajedno kroz osnove izgradnje brenda za lakši proces izgradnje vlastitog.

VODIČ ZA BRENDIRANJE

Top 50 Inspirativnih TikTok Video Kreacija

Odabir 50 top videa koji će te inspirirati da kreiraš autentičan sadržaj koji privlači pažnju.

TOP 50 VIDEO KREACIJA

OSVOJI TIKTOK

Sadržaj modula i lekcija programa

Modul 1

2 Videa

Važni Elementi TikToka 

TikTok sučelje može izgledati dosta kompleksno u početku u smislu opcija i mogućnosti. Ako si već dulje vrijeme na TikToku, ovo je odličan trenutak da provjeriš jesi li sve dobro postavio ili ti negdje u samom startu leži kočnica tvog rasta. 

Modul 2

2 Videa

Tvoj TikTok Profil - ključ uspjeha

Dobro kreiran profil ključ je uspjeha na TikToku. Kreiraj profil koji će ti pomoći lakše i brže okupiti zajednicu i privući potencijalne suradnje. 

Nauči što razlikuje uspješne od neuspješnih profila i kako pravilno postaviti svoj profil na način da je zanimljiv tvojoj ciljnoj skupini.

Modul 3

3 Videa

Kako stvoriti aktivnu zajednicu fanova 

Ako nemaš aktivnu zajednicu, nemaš ni preglede ni engagement. Za kreatore to znači da ne mogu ostvariti suradnje s brendovima, a za brendove to znači da nema brand awarenessa, izostaje konverzija na web, druge društvene mreže i prodaju. Saznaj kakvu zajednicu želiš okupiti oko sebe i nauči koje ti sve mogućnosti nudi TikTok da ubrzaš taj proces.

Modul 4

5 Videa

Kreiranje kvalitetnog sadržaja (plus 30-dnevni kalendar plan)

Najčešće se pod sadržaj na TikToku smatraju plesovi i glupiranje. Međutim, TikTok se razvio i traži drugačiju vrstu sadržaja zbog čega većina ne napreduje sa svojim profilom jer ne uspiju nadići taj sklop glupiranja, plesova i trendova. Saznaj koje sve vrste sadržaja postoje, gdje možeš pronaći inspiraciju i kako kreirati sadržaj u kojem se ti osjećaš ugodno.

Modul 5

4 Videa

5 najvažnijih komponenata uspješnih videa

Iliti, kako da tvoji videi ne flopaju. 

Kako bi lakše osmislio kakav video ćeš snimiti za TikTok, važno je da znaš koje su najvažnije komponente uspješnog videa i koje greške trebaš izbjeći kako bi tvoj video imao bolje preglede. Nauči snimati, editirati i objaviti uspješan video bez gubljenja puno vremena.

Modul 6

3 Videa

Povećaj broj pregleda i komentara

Kvalitetan engagement je važan i zbog tvoje motivacije, kako bi nastavio objavljivati dugoročno i dosljedno sadržaj te ostvario željene rezultate. Poznavanje TikTok algoritma igrat će jednu od ključnih uloga u tvom napretku na platformi. Nauči čitati TikTok analitiku kako bi bolje razumio svoju publiku i zbog čega tvoji videi prolaze ili flopaju.

Dodatni bonusi za tebe

BONUS TRENING: KAKO OSTVARITI USPJEŠNE SURADNJE NA TIKTOKU

Influencer marketing i UGC vrsta sadržaja su doživjele procvat na TikToku. Međutim, obzirom da je TikTok nova društvena mreža, kreatorima je i dalje teško ostvariti suradnju s brendovima, a brendovima je teško pronaći kvalitetne kreatore koje mogu vezati uz svoj brend. Osnovao sam zajednicu kreatora, Crew, s kojom uspješno vodim profile različitim kompanijama na TikToku. U ovom bonusu nauči kako možeš povećati svoje šanse za suradnju s brendovima i na što se moraš fokusirati kod odabira TikTok kreatora za brend svoje kompanije.

BONUS LEKCIJA: POBJEDI SVOJ STRAH OD KAMERE!

Jesi li ti jedna od osoba koja smatra da može proći cijeli program, ali nakon toga nećeš biti u stanju stati pred kameru? To je izazov s kojim sam se ja suočavao u početku i shvatio da je to jedna velika kočnica koja se može otpustiti. Proći ću s tobom nekoliko primjera koji će ti znatno smanjiti strah od kamere i olakšati kreiranje sadržaja kako za TikTok, tako i za sve ostale društvene mreže. 

PRAVO NA POVRAT NOVCA

Ukoliko si prošao cijelu edukaciju, kreirao strategiju i objavljivao video materijale, ali nisi zadovoljan rezultatima - možeš ostvariti puni povrat novca u roku od 30 dana od kupovine. Dovoljno je da nam se javiš emailom s linkovima na ispunjene zadatke/vježbe i objavljene video materijale i izvršit ćemo povrat u najkraćem mogućem roku. 

Najčešća pitanja

SMIJEM LI PODIJELITI PRISTUP EDUKACIJI S NEKIM NAKON KUPOVINE?

Kupnjom ove online edukacije , korisnik dobiva pravo na pristup i korištenje edukacije isključivo za osobne, nekomercijalne svrhe. Svaka online edukacija namijenjena je isključivo za korištenje jedne osobe – onoga koji je izvršio kupnju. Strogo je zabranjeno dijeljenje pristupnih podataka, prenošenje ili prodaja prava na korištenje edukacija drugim osobama.

U slučaju da se utvrdi kršenje ovih uvjeta, zadržavamo pravo na suspenziju ili ukidanje pristupa online edukacijama bez prethodne najave i bez povrata novca. Također, zadržavamo pravo poduzeti pravne radnje protiv osoba koje krše ove uvjete.

Korištenjem online edukacija na ovoj web stranici, korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i prihvatio ove uvjete korištenja.

KOJE METODE PLAĆANJA POSTOJE?

Trenutno prihvaćamo kartično plaćanje (Visa, Mastercard), dok PayPal nije podržan.

MOGU LI PLATITI U OBROCIMA?

Uplata za ovu edukaciju moguća je isključivo avansno

Što mi je sve potrebno za praćenje programa i zadataka?

Mobitel i internet. Ne moraš biti korisnik TikToka, zajedno ćemo proći i prve korake instalacije.

Zašto bih učio o TikToku?

TikTok je najbrže rastuća društvena mreža na kojoj se nalazi preko milijardu aktivnih korisnika mjesečno. Na njoj nastaju trendovi, mijenjaju se ponašanja potrošača i stvaraju nišane zajednice. Zbog TikToka je format kratkog video sadržaja postao popularan i prelio se i na ostale društvene mreže.

Ako naučiš kreirati dobar TikTok video i upoznaš kako funkcionira TikTok zajednica, lakše ćeš kreirati video sadržaj i za druge društvene mreže na kojima jedino takva vrsta formata još donosi organski doseg.

Tko sve može imati koristi od znanja o TikToku?

Kroz vrijeme sam upoznao brojne kreatore kojima TikTok donosi stalan izvor prihoda, kompanije su uspjele na TikToku razviti novi prodajni kanal. No, također i roditelji imaju korist od znanja o TikToku jer kroz to znanje imaju jednu od najvećih prilika za dodatno zbližavanje u odrastanju svog djeteta.

Rezultati još nekih klijenata s kojima koristim iste strategije koje sam snimio u Osvoji TikTok edukaciji...

21,000+ pratitelja za Wolt

50,000+ pratitelja za PolleoSport

85,000+ pratitelja za Dentum Clinic