Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s ovim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja. CREW MEDIA d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti Opće uvjete poslovanja. Promjene stupaju na snagu danom objave na web stranici dariomarcac.com


Prodavatelj
 je društvo CREW MEDIA d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Šišićeva ulica 13, OIB: 14272568248 Korisnik je posjetitelj ovih stranica, a Kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem kreditne ili debitne kartice.

 

Dostava se vrši elektronskim putem, dodavanjem kupljene edukacije u vaš profil na stranici dariomarcac.com i slanjem potvrde o kupnji putem emaila.

Vlasnik registrirane domene dariomarcac.com je društvo CREW MEDIA d.o.o.

KUPOVINA I REGISTRACIJA

Na dariomarcac.com internetskoj stranici morate se registrirati kako biste polazili ili kupili edukaciju. Ovaj korak je potreban radi povezivanja kupljene edukacije s vašim profilom i mogućnosti pregledavanja iste.

PLAĆANJE

Na dariomarcac.com internetskoj stranici možete platiti karticama preko Stripe servisa.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, internetska stranica dariomarcac.com (CREW MEDIA d.o.o.) omogućuje vam da svoje pisane prigovore vezane uz kupovinu edukacija šaljete na email adresu dm@dariomarcac.com ili putem pošte na adresu sjedišta u Zagrebu, Šišićeva ulica 13.

 

Po primitku prigovora potrošača potvrdit ćemo primitak pisanim putem te ćemo odgovor dati, u pisanom obliku, u roku od maksimalno 15 dana.

Obzirom da 100 % stojimo iza naših proizvoda, povrat kupljenih tečaja možete izvršiti u roku 30 danih dana sukladno uvjetima navedenima niže.

 

PRAVO NA KORIŠTENJE PRILIKOM KUPOVINE EDUKACIJE

Kupnjom bilo koje online edukacije na ovoj web stranici, korisnik dobiva pravo na pristup i korištenje edukacije isključivo za osobne, nekomercijalne svrhe. Svaka online edukacija namijenjena je isključivo za korištenje jedne osobe – onoga koji je izvršio kupnju. Strogo je zabranjeno dijeljenje pristupnih podataka, prenošenje ili prodaja prava na korištenje edukacija drugim osobama.

U slučaju da se utvrdi kršenje ovih uvjeta, zadržavamo pravo na suspenziju ili ukidanje pristupa online edukacijama bez prethodne najave i bez povrata novca. Također, zadržavamo pravo poduzeti pravne radnje protiv osoba koje krše ove uvjete.

Korištenjem online edukacija na ovoj web stranici, korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i prihvatio ove uvjete korištenja.

30 DANA ZA POVRAT

U slučaju reklamacije i nezadovoljstva kupljenom edukacijom, molimo vas da nam se javite u roku od 30 dana od kupovine edukacije emailom na dm@dariomarcac.com

U reklamaciji svakako navedite očekivanja koja su komunicirana na stranici edukacije, a nisu ispunjena u samoj edukaciji, jer u suprotnom nećemo moći uvažiti reklamaciju.

Sve navedene pritužbe riješit ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno kupcem edukacije u najkraćem mogućem roku (najkasnije 15 radnih dana).

 

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

CREW MEDIA d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Crew Media d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Saznajte više o našoj politici privatnosti.

 

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA

Regulativom EU od 15.2.2016. diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju moguće je riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

 

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Naša internet stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim narudžbama. Nastavkom pregleda web stranice dariomarcac.com slažete se sa korištenjem kolačića. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih prateći upute u na ovom linku kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj.

 

INFORMACIJE O DRUŠTVU

Naziv društva: CREW MEDIA d.o.o.
Adresa sjedišta: Šišićeva ulica 13, Zagreb
Adresa elektroničke pošte: dm@dariomarcac.com
Info telefon: +385994354397

Sva pitanja vezana uz kupovinu edukacija možete slati na email: dm@dariomarcac.com

Poslovni subjekt upisan je u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu / MBS: 05511879, / OIB: 14272568248MB

Poslovni račun otvoren je u Zagrebačkoj banci d.d.

IBAN: HR3723600001102962357

 

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

E-book Title