Kako koristiti TikTok za biznis?

0 Comments

21 veljače, 2022 in Blog

Tko vam može bolje odgovoriti na pitanje kako koristiti TikTok za biznis od osobe koja živi od TikToka?!

Započeo sam svoje putovanje prije nešto više od godinu dana, a danas mogu provjereno reći da sam balkanski TikToker s najviše dogovorenih uspješnih suradnji za sebe i ostale koje su iz jednokratne priče prerasle u dugoročnu.

Ispisat ću vam nekoliko koraka što trebate raditi, a što izbjegavati ukoliko želite kvalitetne rezultate.

Kako biti savršena kompanija na TikToku?
NEMOJTE BITI KOMPANIJA! To znači da nove generacije ne zanimaju dosadne i naporne reklame gdje se generički objašnjava proizvod/usluga. Pričajte s publikom kao s frendovima na kavi!

Pratite trendove i prilagodite ih svojoj niši.
Što je trend? Ono što ćete vidjeti na “For you” kad vam konstantno izbacuje slične fore i glazbu, to je trend (pokušavam vam laički objasniti).

Pitajte korisnike mreže.
Za one koji imaju djecu, tinejdžere, studente, pitajte ih što oni vole gledati na TikToku. Iznenadit ćete se odgovorima!

Ne odustajte!
Početak je uvijek težak pa tako i ovdje! Kad netko prikuplja znanje/informacije uvijek predlažem da ide na kvantitetu. Kvalitetu određuje publika a ne vi! Kako ćete moći proizvoditi kvalitetan sadržaj ako nemate iskustva? Odgovor: iskustvo kroz kvantitetu.ŠTO JE MENI DONIJELO TRENUTNE REZULTATE?

Prvi put sam za TikTok čuo prije malo više od godinu dana preko Instagrama. Nisam znao točno što je to i kako ću se snaći.

U početku mi je bilo sve novo i nisam shvaćao zašto bi netko snimao plesove, a što je još i najbolje, nisam shvaćao zašto bi to ljudi gledali. Međutim, znao sam jedno, ako shvatim platformu, moći ću se istaknuti i time privući pažnju ostalih.

To sam i napravio! Godinu dana nakon toga, jedan sam od najutjecajnijih TikTokera u regiji. Do toga me dovelo dnevno snimanje videa, collabovi sa većinom TikTokera, otvaranje brenda TikTok Balkan gdje sam zajedno uz pomoć prijatelja postavio brand.

Trenutno je OGROMAN attention na TikTok platformi.

Preporučam svima da uskoče u ovaj voz i iskoristite TikTok za biznis dok se još može relativno brzo rasti!

About the author 

Dario Marcac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Subscribe to get the latest updates