Suradnje i edukacije

Ovo su glavni načini na koje možete raditi s Dariom i ostvariti rezultate sa svojim TikTok profilom

autentičan sadržaj i videI koji će privući pozornost

Vođenje TikTok Profila

Ukoliko želite iskoristiti potencijal TikToka za promociju svog brenda, potrebno je odmaknuti se od pristupa koji se koristi na Facebooku i Instagramu.

Zahvaljujući organskom rastu kojeg TikTok omogućuje svojim kreatorima, brendovi imaju mogućnost da se prezentiraju velikom broju publike te postignu brand awareness kod mlađih generacija koje se više ne mogu pronaći na klasičnim društvenim mrežama.


Pored osnovne usluge kreiranja TikTok sadržaja, nudimo i opciju "ključ u ruke" koja uključuje izradu strategije i kreativnog koncepta profila, te scenarija i produkcije videa za TikTok koje naš tim za vas objavljuje i održava community management profila. Također, postoji mogućnost suradnje s Crew zajednicom koja objedinjuje TikTok kreatore iz regije Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Austrije, koji su birani prema visokim standardima: dobronamjernost i kvaliteta sadržaja, snaga zajednice i profesionalan pristup. Mi vam pomažemo pronaći idealne kreatore za vaš brend i odrediti optimalan broj objava sukladno vašoj niši.


U opciji "ključ u ruke", iz mjeseca u mjesec dostavljamo gotov sadržaj na odobrenje i autorizaciju prema unaprijed dogovorenom briefu i strategiji. Ovakav sistem vam štedi vrijeme koje biste inače trebali uložiti u proučavanje sadržaja, nalaženje inspiracije, pretraživanje kreatora i trendova, i izradu videa za objavu na profilu. Mi brinemo o svemu, od izrade kalendara objava, produkcije objava, community managementa i dostave mjesečnih izvještaja, a vi se možete fokusirati na daljnji razvoj svog brenda.

KREATIVNI KONCEPT

JEDNOKRATNE „BOOST“ KAMPANJE

Jednokratnim "boost" kampanjama možete ostvariti vidljivost na TikToku na brz i jednostavan način aktivirati zajednicu te doprijeti do mlađih generacija. 

Na TikToku, kao i na svakoj društvenoj mreži, postoje kreatori koji se ističu pozitivnim sadržajem i zdravom zajednicom, ali i oni koji su do svoje brojke došli na manje pozitivan način. To je izuzetno važno kod izrade jednokratnih marketinških kampanja jer se sadržaj najčešće objavljuje na profilima kreatora. Stoga je potrebno pronaći kreatore koji odgovaraju vašoj niši, imaju veći broj pratitelja, ali i pozitivan utjecaj na svoju zajednicu kako bi vaš brend postigao uspješne rezultate na TikToku.

U jednokratnim „boost“ kampanjama kreiramo kreativni koncept, idealni vremenski period kampanje, način na koji će se sadržaj najbolje plasirati kod publike te uzimajući u obzir brief i vrijednosti brenda, biramo najbolje kreatore za vaš brend s kojima već imamo odlično iskustvo kroz ostvarene suradnje. Koordinacija s kreatorima i objavljivanje videa na profilima, kao i mjerenje uspjeha kampanje su ključni i sastavni dio usluge „boost“ kampanje.


Ovim načinom možete postići ciljane rezultate na najbrže rastućoj društvenoj mreži, bilo da se radi o povećanju broja pratitelja, brand awarenessu, lansiranju novog proizvoda ili prodajnoj kampanji.

NAJVAŽNIJI FAKTORI ZA USPJEH

EDUKACIJE, PREDAVANJA I RADIONICE UŽIVO

Pored online programa „Osvoji TikTok“, držim i TikTok edukacije i radionice na kojima vaš tim može iz prve ruke naučiti kako snimiti uspješan TikTok video i izbjeći greške, te kako stvoriti aktivnu zajednicu i pratiti analitiku TikToka. 

Održao sam 100+ predavanja na temu generacije Z, društvenih mreža, Influencer marketinga, motivacijskih govora, te TikToka kao marketinškog alata za različite branše na brojnim konferencijama, summitima, fakultetima, srednjim školama i poduzećima.

Na TikTok edukacijama, vaš tim će naučiti i kako funkcionira algoritam TikToka i koji su najvažniji faktori za uspješan prikaz videa. Pored toga, moći ćete dobiti stručne savjete i uvid u mnoštvo primjera iz prakse.

U sklopu TikTok radionica zajednički snimamo i objavljujemo TikTok video i učimo glavne komponente kvalitetnog TikTok sadržaja.

Edukacije i radionice se mogu prilagoditi vašim potrebama i ciljevima, a mogu se održati online ili uživo. Stoga, ako želite da vaš tim nauči sve što je potrebno za uspješnu kampanju na TikToku, slobodno mi se obratite i zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje za vaš brend.